17 ÅR!!

Ett år äldre idag, det känns faktiskt jättebra! Fest för mig hade vi igår, då vi var runt 15 personer här hemma. Eftersom det är så otroligt skönt väder ute så satt vi självklart ute i pergolan hela kvällen och åt god mat. Sent blev det, kan jag lova er! Vi satt med ett par ända in på morgonsidan, vi gick nog inte och la oss fram emot 4 tiden, efter allt plock av glas och tallrikar såklart! Gud, vad mycket jobb det är bara med disken. Herregud. Det är tur ändå att man bara har dessa stora fester någon gång per år. Men som tur är har vi diskmaskin så ingen handdisk iallafall!
Nattbad blev det i poolen! Badade i runt 3 timmar minst. Härligt var det verkligen och det var 33 grader i poolen dessutom. Den bästa starten på en 17-års dag!
I morse blev jag uppvaktad av mamma och pappa på sägen med smörgåstårta och fanta, med rosor och paket! Riktigt mysigt och vilken lyxfrukost! ;-)
Jag fick jättemycket fina presenter både igår och idag. Kläder, smycken, makeuprådgivning, presentkort på The Body Shop, biokort, body lotion och mycket mer!
Och som om inte det skulle räcka så fick jag en weekend till London med mamma och pappa, till det så får jag pengar att shoppa med när jag väl är där! Det kan väl vara den bästa presenten jag fått på länge!
Igår när alla var här så fick jag världens överraskning! Vi skulle gå ut och ställa oss på uppfarten när mamma och pappa körde ut med en bil! Och gissa vilken sorts bil det var?! Jo, en MINI COOPER och den var dessutom min. Helt sjukt, jag kan inte förstå att den är min och att jag verkligen har fått en bil, min första bil i 17-års present!
Som sagt hade jag en kanon kväll igår och denna dag som egentligen är min riktiga födelsedag kommer bli minst lika bra får vi hoppas! Idag ska vi såklart inte heller glömma bort att fira mammorna på Mors Dag, så ut och äta senare idag är bestämt!
Sedan får vi se vad min födelsedag har att bjuda på, men lite franskaplugg måste jag också klämma in någonstans idag!

(Bilder på presenterna, och framförallt bilen kommer senare)

Puss!

 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: